HomeEsportsÀlex Puey en primer lloc i Aleix Saumell en tercer de l'estatal...

Àlex Puey en primer lloc i Aleix Saumell en tercer de l’estatal infantil d’enduro

#ESPORTS // Continua la ratxa positiva d’Àlex Puey (SIP Sport), amb KTM, que amb la victòria en les dos proves disputades al Campionat d’Espanya d’enduro infantil, en la categoría de 125 ccc, 2 temps.

La segona cita es va disputar el passat cap de setmana a La Bastida de Tost (en Pascuet Off Road Center), Lleida, La primera va ser a mitjans de febrer per la qual cosa tots els pilots tenen ganes de tornar a competir.

El recorregut preparat per l’organització molt tècnic va agradar molt als pilots, amb una especial plana d’herba i una altra muntada en un antic circuit de cross dur.

El pilot gandesà, es va imposar per davant de Yago Dominguez (MC 3 Turons), i Alfredo Pellicer (MC Benicarló. En quinta posició va finalitzar Aleix Saumell (MC Alcanar), amb KTM.

A la classificació general Àlex Puey és líder amb la màxima puntuació de 50, seguit en segon lloc per Alfredo Pellicer amb 32 i Aleix Saumell, 31.

La tercera prova de l’estatal infantil d’enduro, es disputarà el pròxim 8 de novembre a la població de Sant Mateu al Baix Maestrat.