HomeSalutAlfasigma estableix un conveni amb la Fundació Dr. Ferran per a la...

Alfasigma estableix un conveni amb la Fundació Dr. Ferran per a la investigació a les Terres de l’Ebre

Alfasigma és una de les principals companyies farmacèutiques italianes amb una forta presencia internacional arreu del mon, com es el cas d’Espanya.

La seva estratègia es basa en tres pilars fonamentals: investigació, tecnologia i internacionalització. Implementant investigació i tecnologia per millorar constantment els seus productes, i obrint noves fronteres i estenent-se a nous mercats s’ha assegurat un creixement constant i equilibrat al llarg dels anys.

Alfasigma España, amb seu a Barcelona, té una planta de fabricació al Polígon Industrial del Baix Ebre on es fabrica Linitul, apòsits impregnats per a la cura de petites ferides amb quasi 100 anys d’història, i per aquest motiu ha volgut contribuir amb 25.000 € a la recerca biomèdica que s’està duent a terme al territori de la mà de la Fundació Dr. Ferran. Aquest suport, que ha estat una prioritat per a Alfasigma, és una aposta sòlida per la recerca biomèdica que té per objectiu millorar la vida dels ciutadans.

Els fons s’han destinat principalment a becar amb 3.000 € el projecte de recerca “La planificació 3D en les cirurgies degeneratives de la columna lumbar” l’investigador principal del qual és José Miguel Molina Márquez dintre de la convocatòria que es va fer a finals del 2021. Així mateix, també s’hi ha adquirit equipament per millorar la infraestructura del Biobanc ubicat a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta,  perquè en puguin fer ús investigadors del territori. Finalment, s’ha pogut contractar una investigadora a mitja jornada que donarà suport a altres professionals sanitaris que facin recerca en relació amb la COVID-19 i les resistències antibiòtiques.

La Fundació Doctor Ferran per a la investigació biomèdica és una entitat sense ànim de lucre que contribueix a promoure i difondre la investigació científica a les Terres de l’Ebre, alhora que incentiva activitats docents en el camp de la salut i impulsa activitats i programes científics, sanitaris i culturals.

La Fundació es regeix pel compromís amb la salut de la ciutadania de les Terres de l’Ebre i les seves necessitats; la proximitat i la interacció amb la població, amb qui manté una escolta activa; la responsabilitat respecte a la gestió i la presa de decisions, i la transparència en tots els processos, resultats i rendició de comptes dels seus projectes i iniciatives.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

75 + = 85

Últimes notícies