HomeEducacióAlumnes de l’Institut Montsià d’Amposta ajudaran la gent gran a fer la...

Alumnes de l’Institut Montsià d’Amposta ajudaran la gent gran a fer la compra setmanal

El programa ‘Bon dia, com estem?, que oferix l’àrea de Serveis Socials i Ciutadania de l’Ajuntament d’Amposta, en col·laboració amb el Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Atenció a Persones en situació de Dependència de l’Institut Montsià, fa un pas més enllà i amplia els seus serveis.

Així doncs, els alumnes d’esta formació continuaran, com fins ara, fent el seguiment telefònic setmanal de les persones participants en el programa -en gran part, persones majors de 80 anys que viuen soles-, i, a més, els oferiran un nou servei per a donar-los suport en el moment de fer la compra setmanal.

Es tracta del projecte ‘Compres’, a través del qual s’oferix la possibilitat que l’alumnat vaja a fer les compres setmanals de les persones grans i els la porten a casa, o bé que la facen conjuntament, oferint-los acompanyament i suport. Tot i que este servei està adreçat als participants del projecte, els Serveis Socials municipals el posen a disposició d’aquells que hi estiguen interessats i que ho sol·liciten.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 87

Últimes notícies