HomeSense categoriaAmposta ajorna 14 dies les activitats d’Un estiu a la fresca pel...

Amposta ajorna 14 dies les activitats d’Un estiu a la fresca pel risc de contagi

AMPOSTA // Davant l’increment de situació de risc de rebrot i contagi a arreu del país, també a Amposta, el comitè d’emergències municipal de l’Ajuntament d’Amposta reunit de forma telemàtica aquest dilluns al vespre, ha decidit ajornar durant catorze dies totes les activitats públiques previstes dins del calendari Un estiu a la fresca. “Ha incrementat el risc de contagi a tot el país i creiem que ara és necessari fer una aturada“, explica l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, “creiem fermament que la cultura és segura i que cap de les activitats programades per l’Ajuntament suposa un risc per a la sanitat pública, però sí que és cert que oferir aquestes activitats obre la porta a la mobilitat de les persones i creiem que ara mateix, la nostra responsabilitat com a administració és demanar a la ciutadania que limiti la seva mobilitat i els seus contactes estrets per evitar el risc de propagació del virus“. “A Amposta hem vist com la majoria de contactes s’han produït en l’entorn familiar, però malgrat això hem de traslladar un missatge clar a la ciutadania de que han de reduir els seus contactes i limitar-los a l’entorn familiar més proper i laboral, a més d’insistir en la distància, la mascareta i la higiene de mans“. “Allí on s’ha detectat un positiu i s’han pres les mesures oportunes, no hi hagut contagis“, afegeix, fent referència, per exemple, al Campus Winners. 

L’ajornament fins el dia 17 d’agost de totes les activitats previstes suposa també la suspensió de les sol·licituds d’ocupacions extraordinàries de la via pública per part de bars i restaurants per al sopar de festes i l’esmorzar del bous, previstos per divendres 7 i dissabte 8  i per al projecte Sonen les terrasses. “Els restaurants podran oferir els seus menús per emportar i continuar treballant amb l’ocupació de la via pública que ja tenen aprovada, però no podran ampliar-la ni tallar carrers“, ha dit l’alcalde. “Sabem que és important per aquests negocis fer aquestes activitats extraordinàries i per axiò només les ajornem, en el moment que baixi el risc, tornarem a programar-les“, afegeix.

El comitè s’ha emplaçat a reunir-se en una setmana per analitzar, conjuntament amb la Policia Local, la necessitat de prorrogar o no la mesura.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 4 =

Últimes notícies