HomePolíticaAmposta aprova el Pla Local d'Envelliment Actiu del municipi

Amposta aprova el Pla Local d’Envelliment Actiu del municipi

El ple municipal de setembre, que com és habitual va tenir lloc l’últim dilluns de mes al saló de plens de l’Ajuntament d’Amposta, va aprovar de forma inicial el Pla d’envelliment actiu 2022-2025. Un document que marcarà la línia de treball sobre les activitats que es realitzaran, en major part, al Casal Cívic Ruiz Salgado, però també al Centre de dia o la Residència d’avis. El Pla d’envelliment es va aprovar amb els vots a favor de la regidora no adscrita, l’abstenció de Junts per Amposta, el PSC-CP i Junts per Amposta.

Pel ple també va passar una modificació pressupostària de 732.000 euros, segons l’alcalde, “per seguir fent inversió i acabar d’optimitzar el pressupost del 2022″. Una modificació que inclou complementar partides com la millora de l’espai 1 d’octubre (150.000 euros que situen la partida per aquest concepte en 350.000 euros per al 2022) o el manteniment de vies públiques (on s’inclouen 25.000 euros a la partida final de 2022, que acabarà sent de 237.000 euros). Entre altres, també s’incorporen 20.000 euros per a la compra de mobiliari i les instal·lacions del Casal Cívic i 12.000 euros destinats a comprar el mobiliari l’Espai Dona.

En esta modificació pressupostària s’inclouen també 20.000 euros de brigada per l’increment de preus dels materials, arribant als 77.000 euros d’inversió; a més de 65.000 euros referents al Servei d’Atenció Domiciliària, 25.000 euros per al Transport Adaptat i 9.000 euros per a la climatització de les llars infants i ESARDI. Alhora, s’incorporaran a les partides 30.000 euros per a l’adquisició de dos vehicles municipals, un toro de càrrega i una furgoneta, i, entre altres, 75.000 euros que aniran destinats a les entitats musicals de La Lira Ampostina i La Unió Filharmònica d’Amposta per complementar les subvencions que es donen ordinàriament. El punt es va aprovar amb els vots a favor de la regidora no adscrita, l’abstenció de Junts, PSC-CP i Som Amposta.

Per unanimitat es va aprovar l’atorgament de condecoracions i felicitacions públiques, així com l’aprovació inicial de la modificació del reglament municipal per a l’adjudicació d’habitatges del Fons d’habitatges de lloguer, que estableix el requisit que les persones que vulguen accedir-hi han de portar un mínim de dos anys empadronats a Amposta. També es van debatre i aprovar amb tots els grups a favor l’ordenança fiscal reguladora de la taxa del servei d’utilització d’infraestructures i telecomunicacions i l’adjudicació del Lot 1 de la implantació d’un sistema de gestió documental.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

77 + = 82

Últimes notícies