HomeEconomiaAmposta bonificarà el 20% dels bitllets d’autobús en l’abonament de la línia...

Amposta bonificarà el 20% dels bitllets d’autobús en l’abonament de la línia urbana

L’Ajuntament d’Amposta bonificarà en un 20% el preu dels bitllets d’autobús adquirits amb l’abonament de la línia urbana. Una reducció que comportarà el 50% de descompte sobre el preu actual en l’abonament de 10 viatges, que a partir de l’1 de setembre passarà a tenir un preu de 3,30 euros.

La finalitat d’esta iniciativa és fomentar l’ús del transport públic per desplaçar-se pel municipi, una acció que s’ha dut a terme gràcies a un acord entre l’Ajuntament d’Amposta, el Ministerio de TransportesMovilidad y Agenda Urbana, Transports Públics de la Generalitat de Catalunya i l’empresa HIFE.

A més, altres targetes i abonaments com la T10/120 per als recorreguts entre totes les poblacions de les Terres de l’Ebre es veurà bonificada en un 50%, passant a valdre 50 cèntims el viatge. Alhora, l’abonament de transport públic entre Amposta i Tortosa per a títols multiviatge també es reduirà al 50%. Pel que fa a les tarifes amb el Bono Virtual, el trajecte entre Amposta i Tarragona es reduirà un 80% (2,25 euros), mentre que el viatge fins a Barcelona quedarà amb un 75% de descompte sobre la tarifa estàndard (4,25 euros) i el trajecte Amposta- Aeroport o UAB es rebaixarà un 75% (5,25 euros).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

78 + = 83

Últimes notícies