HomeSocietatAmposta celebra el Dia Internacional de les Famílies

Amposta celebra el Dia Internacional de les Famílies

El 15 de maig se celebra el Dia Internacional de les Famílies, establert per l’Assemblea General de les Nacions Unides l’any 1994, per conscienciar la societat de les situacions en què es troben les famílies, dels nous reptes i de les dificultats amb què s’enfronten, i també per promoure accions apropiades per millorar-ne el benestar.

L’Ajuntament d’Amposta, a través de regidoria de Drets Socials i Ciutadania i el Servei d’Intervenció socioeducativa La Brúixola han organitzat una jornada amb activitats i jocs destinats a les famílies amb xiquetes i xiquets.

Serà el divendres 12 de maig, de les 16.30 h a les 20 h a la plaça de l’Ajuntament, hi haurà un racó de 0 a 3 anys, un espai de contes, l’arbre dels desitjos o un espai de jocs tradicionals. A més a més, també hi haurà un photocall en família i a les 17.15 l’obra de teatre familiar ‘Tots nosaltres’.

L’espai socioeducatiu de la Brúixola és un servei gratuït que dona suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i compensa les deficiències socioeducatives dels menors en situació de risc. L’atenció a les persones es fa mitjançant el treball individualitzat, el grupal, la família, el treball en xarxa i la comunitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 26 = 29

Últimes notícies