HomeSocietatAmposta contracta 11 persones a través del programa Treball i Formació

Amposta contracta 11 persones a través del programa Treball i Formació

L’Ajuntament d’Amposta contracta 11 persones a través del programa Treball i Formació, en este cas en la línia ACOL, per a persones migrades en situació administrativa irregular. El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya subvenciona a les entitats públiques com l’ajuntament d’Amposta i a entitats sense ànim de lucre, la contractació de persones d’un dels col·lectius més desprotegits i, per tant, amb més risc d’exclusió social: les persones migrades en situació administrativa irregular que complisquen els requisits per obtenir una autorització de residència temporal per circumstàncies excepcionals d’arrelament social i poden subscriure un contracte de treball, contribuint d’aquesta manera a la seua inserció sociolaboral.

Aquestes persones tenen un contracte de 12 mesos i faran feines de suport a diferents àrees i departaments de l’Ajuntament.

El SOC també ha atorgat a l’Ajuntament d’Amposta una subvenció per a la contractació d’una tècnica de l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, que s’encarregarà de l’acompanyament d’aquestes persones per a facilitar-los la seua integració.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

32 + = 38

Últimes notícies