HomeSocietatAmposta contracta 12 persones a través del programa Treball i Formació

Amposta contracta 12 persones a través del programa Treball i Formació

L’Ajuntament d’Amposta, mitjançant l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic, ha contractat a 12 persones en el marc del programa Treball i Formació. Amb una temporalitat de 12 mesos, els contractes de treball s’emmarquen en les línies de persones aturades majors de 52 anys, de llarga durada o perceptores de la Renda garantida. Tanmateix, el programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Economia Social.

D’aquestes dotze persones, que es van incorporar el 30 de maig, una té un perfil professional d’Auxiliar d’Electricitat, dues de Peons d’Obra, una d’Auxiliar de Pintor, una altra d’Agent Cívic Mediambiental, i les set persones restants ocupen un lloc d’Auxiliar d’Informació en diferents dependències municipals. D’altra banda, totes les persones participants prendran part en el projecte “Col·laboració temporal a les actuacions que reporta l’Ajuntament d’Amposta al centre històric, i centres culturals i educatius de la ciutat“, pel seu manteniment i millora.

L’objectiu principal d’aquest projecte és fomentar l’ocupabilitat de persones inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), aturades de llarga durada (Línia PANP); persones de cinquanta-dos anys o més que estiguin en situació d’atur (Línia MG52); i persones destinatàries de la renda garantida a la ciutadania (Línia PRGC). La voluntat del programa, i el corresponent any de contracte, recau en assolir l’empoderament dels participants perquè puguin afrontar una recerca de feina activa amb un nombre elevat d’èxits, un cop finalitzen els seus contractes de treball amb l’Ajuntament.

Per tal de conèixer més informació sobre el Programa Treball i Formació – Línia MG52, PRGC i PANP, podeu consultar a la pàgina web de Lo Sindicat, o bé trucant a l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic (977 70 40 27) de l’Ajuntament d’Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 13

Últimes notícies