HomeEconomiaAmposta i Effective Logistics formalitzen el conveni per fer efectiva la contractació...

Amposta i Effective Logistics formalitzen el conveni per fer efectiva la contractació de 14 joves menors de 30 anys

L’Ajuntament d’Amposta i Effective Logistics & Picking, del grup Nath, han signat un conveni d’agrupació d’entitats per fer efectiva la subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) segons la qual l’empresa ha contractat 14 joves menors de 30 anys durant un any per a fer d’operaris de magatzem i l’Ajuntament és el responsable de fer la formació d’aquests joves per tal que obtinguin el certificat professional. Així, els joves treballen un 75% de la jornada a l’empresa mentre que el 25% restant segueixen formació tant al Sindicat com a l’Institut Montsià. “L’objectiu és millorar la professionalització d’aquests 14 joves que, durant un any, tenen un contracte laboral i se’ls forma en diferents aspectes perquè quan acabin aquest contracte puguin trobar una feina“, ha assenyalat l’alcalde, Adam Tomàs.

Aquest conveni és una de les coses que s’ha cuinat aquí a l’edifici del Sindicat, des d’on l’Ajuntament dona suport a empreses, persones emprenedores i persones treballadores“, ha afegit, “i s’ha fet perquè la implantació d’Effective Logístics al polígon de l’Oriola va ser un moment important per Amposta i va donar sortida a unes naus industrials que feia massa temps que estaven buides“. “L’aposta de l’empresa per quedar-se a Amposta ha sigut ferma i per això, com a Ajuntament, havíem de donar-li tot el nostre suport amb aquesta subvenció que ens arriba del SOC o amb altres ajudes com la bonificació de l’IBI per la contractació de les persones o la bonificació de l’IA“, ha assegurat l’alcalde.

Una col·laboració que també ha destacat el representant de l’empresa, Pau Sabaté, qui ha agraït a tot l’equip del Sindicat, la seva implicació en fer possibles aquests 14 contractes per afavorir la inserció de joves. “Vam apostar per mantindré l’activitat a Amposta i per poder crear llocs de treball de qualitat al territori“, ha assenyalat, “i aquesta oportunitat és bona per a nosaltres, però també per als joves que es poden formar en el sector de la logística, actualment en creixement“.

Effective Logistics & Picking és l’empresa de logística del grup de moda Nath, implantat a Amposta des de fa anys i que els darrers temps ha viscut una expansió amb la incorporació de noves marques de moda. Opera des del polígon de l’Oriola i actualment compta amb una plantilla d’unes 75 persones.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

11 + = 12

Últimes notícies