HomeSense categoriaAmposta presenta el cartell de Festes Majors

Amposta presenta el cartell de Festes Majors

L’exalumne d’ESARDI (Escola d’Art i Disseny d’Amposta)  Ricard Obón ha utilitzat els conceptes de l’aigua i la terra per representar la ciutat al cartell de Festes Majors. Amb una textura de terra seca, i combinant els colors verds i blaus que recorden als paisatges de l’ebre, l’artista parteix del fragment d’un quadre, al qual aplica digitalment una degradació de tons per parlar de la dualitat. “Es podria parlar d’Amposta a partir d’aquest concepte, on l’aigua i la terra uneixen i divideixen a la vegada el territori. La textura amb la superposició de la grafia són una altra dualitat, i el Pont actua com a punt d’unió d’aquestes dualitats, a més de ser el símbol d’Amposta per excel·lència”, ha assenyalat el creador de l’obra, Ricard Obón.

Un any més, l’Ajuntament i l’Escola d’Art i Disseny d’Amposta (ESARDI) han treballat conjuntament en la creació del cartell de festes, fet que posa en valor la feina del jovent del territori. Una relació fructífera tant per al creador com per al consistori, ja que com ha anunciat l’alcalde Adam Tomàs, “tenim l’orgull de saber que qui farà el cartell d’un acte tan important com les festes majors és un alumne de l’Escola d’Art, i al mateix temps l’artista també pot veure el seu cartell lluint per tot arreu”.

Ricard Obón és el primer exalumne d’ESARDI que després dels seus estudis de Belles Arts ha realitzat les seves pràctiques a l’Escola d’Art, que aquest any s’ha estrenat com a Centre Formador.

 

 

Redaccio N.B.
Redaccio N.B.
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 39 = 43

Últimes notícies