HomeEconomiaAmposta rep més de 628.000 euros del fons Next Generation per a...

Amposta rep més de 628.000 euros del fons Next Generation per a la rehabilitació de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó

La rehabilitació i ampliació de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó d’Amposta ha estat un dels projectes escollits en el marc de les subvencions del fons Next Generation. El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha atorgat 628.618 euros a l’Ajuntament d’Amposta en el marc del programa d’impuls a la rehabilitació d’edificis públics de titularitat local, un ajut que servirà per a complementar estes obres, que estan en marxa des del mes d’abril.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, argumentava que “vam presentar part del projecte de la reforma integral de la Biblioteca als Next Generation perquè estes obres tenen una part important de millora energètica”, al que afegia que, amb este finançament i l’anterior subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat, “la càrrega per als pressupostos municipals acabarà sent mínima”. Entre les accions que s’estan realitzant a la Biblioteca Sebastià J. Arbó, es millora el sistema tèrmic, s’eliminen les barreres arquitectòniques i es reorganitza els espais per adaptar-los a les necessitats de la biblioteca i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

Les obres de rehabilitació de la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó suposen una inversió de 1.147.00 euros del pressupost municipal. D’estos, però, gran part se sufragaran amb subvencions autonòmiques i estatals, ja que, a banda dels 628.618 euros que ara atorga el Ministeri, abans d’iniciar les obres es va aconseguir una subvenció de 400.000 del Departament de Cultura de la Generalitat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 80

Últimes notícies