HomeSocietatAmposta subvenciona 22 projectes d’activitats d’educació en el lleure

Amposta subvenciona 22 projectes d’activitats d’educació en el lleure

Amposta repeteix el model de lleure col·laboratiu amb els diferents agents de la ciutat per organitzar les activitats d’educació en el lleure durant l’estiu. Este any s’han subvencionat 22 projectes de lleure que han ofert més de 1.000 places per a infants i adolescents.

“L’Ajuntament dona suport a les empreses i entitats de lleure perquè puguen oferir una oferta diversa i de qualitat”, deia la regidora de Joventut i Participació, Carla Bonfill, qui afegia que “este any, s’han modificat els criteris de la subvenció amb la voluntat que les famílies poguessen gaudir d’uns preus més reduïts, de més serveis de menjador i activitats dirigides a tothom”. Este 2022, s’han atorgat fins a 83.152,43 euros en subvencions als projectes d’educació en el lleure com casals d’estiu, campus esportius i colònies.

Amb esta voluntat, respecte a l’any anterior hi ha hagut una reducció general dels preus de les diferents activitats oferides. Un dels exemples és que han augmentat en 90 places els projectes amb un preu de 8 euros al dia o menys, mentre que hi ha menys propostes amb un preu per sobre dels 10 euros diaris respecte al 2021. Com deia la regidora de Joventut, la modificació en els ajuts també ha permès l’increment d’iniciatives amb servei de menjador i carmanyola, que han passat de quatre a 11, amb un total de 568 places oferides.

De la mateixa manera, Bonfill també destacava la inclusió d’aquestes activitats de lleure per a tots els xiquets i xiquetes, ja que 184 places s’han posat a la disposició d’infants derivats de Serveis Socials, s’ha bonificat el cost de les activitats per als infants que formen part del Pla Educatiu d’Entorn de la nostra ciutat i s’ha creat un nou projecte compartit per als infants i joves d’APASA.

En este últim punt, s’ha treballat en un projecte col·laboratiu entre APASA i diferents entitats i empreses de lleure per oferir un programa d’educació en el lleure inclusiu, on els infants i joves del centre comparteixen espais i activitats amb la resta d’infants i joves de la ciutat.

A més del suport econòmic, l’Ajuntament també posa a disposició d’aquestes entitats i empreses un directori d’activitats, ajuda a crear xarxa entre entitats i projectes i cedeix espais públics com els centres escolars, les instal·lacions esportives, el Casal i el FabLab de les Terres de l’Ebre.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

84 + = 91

Últimes notícies