HomeSocietatAmposta, únic municipi de l'Ebre dins la xarxa estatal de Centres de...

Amposta, únic municipi de l’Ebre dins la xarxa estatal de Centres de Capacitació Digital en entitats locals

L’Ajuntament d’Amposta, concretament l’edifici de Lo Sindicat, serà l’únic punt de totes les Terres de l’Ebre, de la xarxa estatal de Centres de Capacitació Digital en entitats locals. Així ho contempla la subvenció de 24.500 euros que ha acceptat la Junta de Govern Local d’este dilluns 16 al matí. Es tracta d’una subvenció atorgada pel Ministeri d’Educació i Formació Professional en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançats amb Fons Next Generation de la Unió Europea.

La creació d’esta xarxa estatal de Centres de Capacitació digital té com a objectiu acostar a la ciutadania la possibilitat de formar-se en competències digitals transversals, oferint oportunitats de formació amb independència del seu lloc de residència o de la seva formació prèvia.

Es pretén aconseguir, entre d’altres, la capacitació digital de la ciutadania, incloent-hi activitats especialment dirigides a ajudar els ciutadans a realitzar comunicacions i transaccions segures en línia, utilitzant els seus propis dispositius electrònics i la familiarització o “primera alfabetització digital“, com a instrument de noves oportunitats de formació i aprenentatge, amb la possibilitat de progressar a altres formacions més complexes, en les quals s’incloga la programació i robòtica, sense distinció de sexe o edat. Aquesta subvenció permet a les entitats locals comptar amb unitats de capacitació digital, que es creen com un recurs més amb capacitat per a desenvolupar actuacions que asseguren una atenció més personalitzada en aquesta matèria.

Els 24.500 euros han de servir per a formar a un mínim de 100 persones. En breu es publicarà a la web de Lo Sindicat i a les xarxes socials la informació de les formacions programades així com la inscripció.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 90

Últimes notícies