HomeSense categoriaAntonio Ollès relleva Alfred Blanch com alcalde de Santa Bàrbara en un...

Antonio Ollès relleva Alfred Blanch com alcalde de Santa Bàrbara en un ple a porta tancada pel coronavirus

Antonio Ollès (Junts per Santa Bàrbara) és el nou alcalde de Santa Bàrbara des d’aquest dimarts, en substitució d’Alfred Blanch, que va renunciar al càrrec fa quinzes dies argumentant “motius estrictament personals”, que limitaven la seva dedicació a l’alcaldia i a l’ajuntament. La crisi sanitària del covid-19 ha obligat a fer el ple de renovació a porta tancada, sense públic i aplicant les mesures de seguretat entre els regidors. L’acta de regidor de Blanch l’ha recollit Agustí Espuny, número cinc a la llista de JuntsxSanta Bàrbara. Junts (4 regidors) manté el pacte de govern amb ERC (2 regidors). Els republicans havien assumit aquests dies l’alcaldia accidental.

El plenari es va celebrar aplicant mesures extraordinàries perquè no es podia ajornar, complint els terminis legals de la llei electoral per la renúncia de l’alcalde i de regidor i la renovació de la regidoria i l’alcaldia. Es va decidir fer la sessió a porta tancada i sense públic. Els regidors es van asseure mantenint les distàncies de seguretat pautades per evitar contagis de covid-19, alguns edils van fer ús de mascaretes i guants durant el plenari i altres, per motius laborals o personals -per evitar riscos sanitaris- no hi van assistir. El ple es va poder seguir en directe per la ràdio municipal i les xarxes socials.

Ollès, ja com a nou alcalde de Santa Bàrbara, va lamentar les circumstàncies en què ha arribat al càrrec. “L’accepto amb molt d’honor i amb una sensació agredolça per com hem arribat a aquest punt. La vida de vegades et porta a situacions complexes on has d’assumir la responsabilitat i tirar endavant de la millor manera possible”, ha explicat. Ollès va remarcar que es manté el pacte amb ERC tancat a principis del mandat i va destacar la feina cohesionada i il·lusionant que estan fent els regidors dels dos partits.

 

Vídeo

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 23

Últimes notícies