HomeEsportsArnau Fumadó, bronze al Campionat d'Espanya de taekwondo a Cartagena

Arnau Fumadó, bronze al Campionat d’Espanya de taekwondo a Cartagena

Arnau Fumadó Ortiz s’ha penjat la medalla de bronze al campionat de Catalunya júnior de taekwondo en la categoria de -73 quilos.

El Palacio de los Deportes de Cartagena, està acollint els Campionats d’Espanya en les categories Júnior i Precadet, que es disputa aquest cap de setmana en tres jornades.

La celebració d’aquest gran esdeveniment esportiu marcarà un abans i un després, ja que serà el primer campionat precadet que es celebra, i a més compta amb la presència de públic. També l’al.licient en la categoria Júnior, que dels guanyadors sortirà l’equip que competirà al Campionat d’Europa.

El representant de la Federació Catalana, del TKD Alfaro d’Amposta, va superar en octaus de final al lluitador canari, Rubén Pestaño, en quarts de final al gallec Edgar Batista, perdent en semifinals amb Mikel Fernández de Castella i Lleó, que finalment ha obtingut la medalla d’or. La medalla de plata ha estat per a Hugo Carlos Villalobos d’Euskadi. Arnau Fumadó ha compartit el bronze amb el madrileny Alejandro Pizarroso.

Aquesta temporada Fumadó ha aconseguit la medalla de plata al Campionat de Catalunya disputat al Morell, mentre el 2019 havia estat medalla d’or al pavelló de la Mar Bella de Barcelona. Aquest 2021 també es van penjar la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya sub-21, compartint podi amb Mikel Fernández, medalla d’or i Alejandro Pizarroso, bronze.