HomeTerres de l'EbreArranca el curs d’atenció sociosanitària a persones dependents organitzat pel Consell...

Arranca el curs d’atenció sociosanitària a persones dependents organitzat pel Consell Comarcal del Baix Ebre

BAIX EBRE // Un quinzena d’alumnes han començat aquesta setmana el curs d’atenció  sociosanitària a persones dependents en institucions socials, que organitza el Consell Comarcal del Baix Ebre, a través de la societat Baix Ebre Innova i que es  duu a terme al Viver d’Empreses de Camarles. L’oferta formativa forma part del  programa Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries (FOAP) que ofereix a les  persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació,  una formació d’acord amb el seu potencial i adaptada a les necessitats del mercat  laboral.  

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el president de Baix  Ebre Innova, Josep Antoni Navarro, han donat avui la benvinguda als alumnes  participants. “Aquest curs permetrà formar persones treballadores en centres  residencials i centres de dia, un perfil molt demandat actualment,  especialment en el context de crisi sanitària per la pandèmia de la Covid-19”,  ha manifestat Faura.  

Pel que fa a la durada del curs és de 470 hores, 80 de les quals de pràctiques  professionals en empreses. Les classes tindran lloc de dilluns a divendres de 9.00 a  14.00 hores i en acabar el curs l’alumnat rebrà un certificat de professionalitat de  nivell 2. El curs està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya. 

D’altra banda, d’aquí un parell de setmanes començarà un curs de soldadura amb  elèctrode revestit i TIG del programa FOAP al Viver d’Empreses de Camarles.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

25 + = 31

Últimes notícies