HomeSocietatArranca la s猫ptima edici贸 dels pressupostos participatius de Tortosa, amb l'obertura de...

Arranca la s猫ptima edici贸 dels pressupostos participatius de Tortosa, amb l’obertura de la fase de propostes

A partir de dilluns 13 de febrer, els pressupostos participatius de Tortosa enceten la s猫ptima edici贸. Ho fan, amb l’obertura del per铆ode per tal que la ciutadania fa莽a arribar les seues propostes d’inversions. Posteriorment, estes propostes seran avaluades t猫cnicament i quantificades econ貌micament, i finalment, una vegada validades, seran sotmeses a votaci贸.

Des d’ara i fins al 26 de febrer, la ciutadania pot aportar les seues idees mitjan莽ant el formulari habilitat a la web municipal o a participa.tortosa.cat. Com 茅s habitual, les propostes han de consistir en inversions d’inter猫s general, concretes i avaluables, que siguen de compet猫ncia municipal i que siguen viables t猫cnicament. Han d’estar ubicades als nuclis de Tortosa, els Reguers i Vinallop, ja que la resta de pobles del municipi, en ser EMD, tenen autonomia per definir com duen a terme les seues inversions. Les propostes no poden excedir el cost m脿xim per a cadascun dels 脿mbits geogr脿fics: 210.000 euros a Tortosa, 20.000 als Reguers i 20.000 a Vinallop.

Enguany es mant茅 la partida total de 250.000 euros, despr茅s que s’hagu茅s l’any passat ja s’hagu茅s introdu茂t un increment del 25% a l’aportaci贸 inicial.

Per tal que siguen considerades v脿lides, les propostes han d’estar fetes per persones f铆siques, degudament identificades amb el nom i els cognoms, aix铆 com una via de contacte com el tel猫fon o el correu electr貌nic.

Una vegada finalitzat el termini per a la presentaci贸 de propostes, seran avaluades pel personal t猫cnic municipal per excloure les que no complisquen els criteris i per a quantificar el cost de les que passaran a votaci贸.

La fase de votaci贸 s’allargar脿 del 21 d’abril a l’11 de maig, de manera telem脿tica. A m茅s a m茅s, tamb茅 es podr脿 votar presencialment a partir del 28 d’abril, a l’espai que s’habilitar脿 a l’interior del pavell贸 firal de Remolins durant la fira Expoebre.

L’alcaldessa, Meritxell Roig茅, i el regidor de Participaci贸 Ciutadana, Fernando Saporta, fan una crida a la participaci贸, recordant que d’esta manera poden decidir a quines accions volen destinar part dels recursos del pressupost.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introdu茂u el vostre comentari.
Introdu茂u aqu铆 el vostre nom

3 + 5 =

脷ltimes not铆cies