HomeSense categoriaArrela’t i el projecte Emma col·laboren per a crear el repte ‘Non...

Arrela’t i el projecte Emma col·laboren per a crear el repte ‘Non Stop Arrela’t a la Vida’

TERRES DE L’EBRE // El projecte Arrela’t va néixer ara fa dos anys a l’institut Baix Camp de Reus amb l’objectiu de formar un grup de suport del càncer de mama al municipi de Vandellòs i  l’Hospitalet de l’Infant, on els afectats es poguessen reunir i poder fer diverses activitats, tallers, xarrades i també practicar la marxa nòrdica. La idea d’este projecte surt arran d’un treball escolar del cicle formatiu de grau superior d’higiene bucodental, que va ser escollit com a Innova FP del curs 2020-2021.

Els objectius d’Arrela’t són normalitzar la malaltia, promocionar la prevenció primària, potenciar l’educació sanitària, incentivar la població per la donació de cabells, fomentar la marxa nòrdica i proporcionar un servei d’ajuda psicològica gràcies al servei Respir. Actualment, les activitats del projecte es basen en xarrades a instituts i locals socials. També fan tallers de prevenció i exploració mamària i, a més a més, col·laboren amb mechonessolidarios i amb  l’Hospital Sant Joan de Déu.

El pròxim 26 de juny, Arrela’t col·labora en el projecte Emma amb un repte solidari, juntament amb el banc d’aliments. Este repte anomenat Non stop Arrela’t a la vida es tracta d’una travessa que faran corredors de curses de muntanya. La cursa durarà tretze dies, començant a Finisterre el dia 14 de juny i acabant a Roquetes el dia 26 de juny amb el projecte Emma. Els participants faran un total de 1.600 km, on passaran pel camí del Nord, el GR99 i el GR92. És un projecte que vol crear consciència entre els jóvens i parlar d’educació sanitària, les fases del dol, tipus de prevenció, habilitats socials però sobretot parlar de sentiments i emocions.

Totes les inscripcions tenen un cost de 5 euros i els beneficis van destinats al projecte Emma. Per a adquirir el dorsal s’ha de fer mitjançant la pàgina web www.intercrono.es

Aida Cid
Aida Cid
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 76

Últimes notícies