HomeSocietatArriba la desena edició del Dia de la Premsa Comarcal

Arriba la desena edició del Dia de la Premsa Comarcal

Este divendres 17 de novembre arriba la 10a edició del Dia de la Premsa Comarcal que organitza l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal al Movistar Centre del Portal de l’Àngel de Barcelona.

Engany se celebra una edició especial amb motiu del 10è aniversari i es comptarà amb la presència de tres ponents d’excepció: el científic Antonio Turiel, el periodista Jordi Molet i la cuinera Carme Ruscalleda, que oferiran tres xerrades magistrals.

Antonio Turiel parlarà sobre El futur de l’energia. Turiel és investigador científic del CSIC a l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona i compta amb un blog divulgatiu, The Oil Crasch, amb gairebé 16 milions de visites.

Jordi Mulet, un altre dels conferenciants, és un tot un referent de la premsa de proximitat de Catalunya com a periodista en mitjans de la comarca d’Osona i en especial del grup d’El 9 Nou. Ell parlarà sobre La premsa comarcal, una història d’èxit que ha de continuar, malgrat les amenaces.

El valor de les idees i el producte local és el títol de conferència de la reconeguda cuinera Carme Ruscalleda, la primera xef catalana que ha aconseguit les tres estrelles Michelin. La cloenda de l’acte anirà a càrrec d’Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió de la Generalitat de Catalunya.

El Dia de la Premsa Comarcal va ser instaurat per l’ACPC l’any 2014 amb l’objectiu d’esdevenir una eina de reconeixement per als mitjans de quilòmetre zero i un punt de trobada entre professionals de la comunicació. Al llarg d’estos 10 anys, han participat reconeguts ponents com Jaume Roures, Iñaki Gabilondo, Antoni Bassas, Lluís Bassat, Sor Lucia Caram, Josep Roca, Jordi de Miquel o Ramon Besa, entre molts d’altres.

L’acte compta amb el patrocini de Naturgy, la col·laboració de Telefónica, Estrella DAMM, Servicios Informáticos AVP, la Societat Catalana de Comunicació-Institut d’Estudis Catalans (SCC-IEC); i el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat, el Col·legi de Periodistes de Catalunya, l’Associació Empresarial de Publicitat, i el Col·legi de Màrqueting i la Comunicació de Catalunya.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

51 + = 60

Últimes notícies