HomeEducacióArriba la segona edició del concurs de dibuix ‘Per un Delta Net’

Arriba la segona edició del concurs de dibuix ‘Per un Delta Net’

El Parc Natural del delta de l’Ebre ha convocat la segona edició del concurs de dibuix ‘Per un Delta Net’, este any sota la temàtica Com afecta la brossa marina la nostra mar.

El concurs esta dirigit a tot l’alumnat, de 1r a 6è de primària, de les escoles dels pobles i municipis del delta de l’Ebre (l’Ampolla, Camarles, l’Aldea, Amposta, la Ràpita, Sant Jaume d’Enveja, Deltebre, Lligallo del Gànguil, els Muntells i Poblenou del Delta).

Els dibuixos s’han de fer en un full DIN-A4, en format horitzontal i en paper blanc no brillant. S’hi admet qualsevol tècnica de pintura (llapis de colors, aquarel·la, retoladors, pintura, etc.).

S’hauran d’enviar en format digital, escanejats o foto en òptima qualitat, en format JPEG, PNG i TIFF a https://bit.ly/3olX0b9.

El jurat en valorarà la creativitat, la presentació artística i la rellevància pel tema. Es premiarà els dos millors dibuixos de cada curs (12 obres, en total), que formaran part d’un calendari digital del 2022, que es podrà descarregar lliurament i sense cost.

Els premis seran12 lots de productes reutilitzables; 12 llibres d’El gran llibre de la mar i; 12 paquets d’arròs Segadors del Delta.

El termini de presentació dels dibuixos és fins el divendres 23 de desembre del 2021, a les 17 h. Per a més informació podeu trucar al telèfon 977 482 181.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

9 + 1 =

Últimes notícies