HomeSocietatAscó impulsa un pla per a solucionar els problemes d’accés a l’habitatge

Ascó impulsa un pla per a solucionar els problemes d’accés a l’habitatge

L’Ajuntament d’Ascó ja treballa en un pla per a abordar de manera estratègica les problemàtiques que patix el municipi en matèria d’habitatge. Este projecte
s’ha encarregat a la Càtedra UNESCO pel dret a l’habitatge de la Universitat Rovira i Virgili.

El pla tindrà una primera fase d’anàlisi i diagnosi de la situació i les particularitats en matèria de l’habitatge. L’alcalde d’Ascó, Miquel Àngel Ribes, ha destacat la importància d’este pla, ja que “si bé les polítiques d’habitatge han estat una prioritat i que s’han engegat ja tot un seguit d’accions, cal una planificació estratègica per a abordar-lo de manera efectiva”.

Tot el procés comptarà amb la participació ciutadana a través de sessions dirigides a diferents col·lectius. Ja s’han organitzat unes primeres jornades de treball amb el teixit empresarial local i els treballadors relacionats amb el sector de la construcció i, properament, es convocaran els agents socials, les entitats i associacions i la ciutadania, en general. En paral·lel a este procés es farà una enquesta oberta a tots els veïns.

Un cop definida la problemàtica, la càtedra elaborarà una diagnosi i tot un seguit d’accions per tal de pal·liar els problemes d’habitatge a la població, sobretot aquells que afecten a la impossibilitat del jovent i dels nouvinguts de trobar un domicili dins el nucli urbà.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 80 = 90

Últimes notícies