HomeTurismeBaix Ebre Avant assessorarà empreses turístiques per a consolidar la pràctica del...

Baix Ebre Avant assessorarà empreses turístiques per a consolidar la pràctica del cicloturisme al territori

El Consell Comarcal del Baix Ebre iniciarà este pròxim mes de setembre un programa d’assessorament individualitzat adreçat a empreses turístiques amb l’objectiu d’adaptar els serveis que presten als requeriments que demana el públic cicloturista.

Esta iniciativa forma part del pla de desenvolupament turístic en base al cicloturisme, que es duu a terme des de fa alguns anys a través del projecte Baix Ebre Avant per a convertir el Baix Ebre i, en general, les Terres l’Ebre en una destinació cicloturística de primer ordre. Una acció que pretén contribuir a reactivar l’economia i crear llocs d’ocupació aprofitant les característiques idònies que presenta el territori per a la pràctica cicloturista.

En els darrers anys, des de Baix Ebre Avant, s’ha promogut la creació de productes específics, que s’han començat a promocionar en mercats internacionals, però no obstant això l’adaptació de les empreses a les demandes concretes dels cicloturistes també és un element clau per a millorar el posicionament de les Terres de l’Ebre com a destinació cicloturista.

L’assessorament individualitzat anirà a càrrec de DCB Turisme i Desenvolupament Local i l’equip tècnic de Baix Ebre Avant i consistirà en una anàlisi sobre diversos aspectes empresarials relacionats amb el posicionament envers el cicloturisme: ubicació, instal·lacions, serveis, personal d’atenció al públic i canals de comunicació, entre d’altres. També es farà una sessió de treball amb els responsables de cada empresa i se’ls lliurarà al final un informe amb les propostes d’adequació i millora que haurien de fer per a ser competitius en este sector.

Les empreses turístiques interessades a participar en esta iniciativa poden fer la preinscripció al web del projecte Baix Ebre Avant.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

29 + = 38

Últimes notícies