HomeSense categoriaBaix Ebre Innova organitzar un curs per treballar d’auxiliar en el sector...

Baix Ebre Innova organitzar un curs per treballar d’auxiliar en el sector de la indústria alimentària

El Consell Comarcal del Baix Ebre organitza, a través de l’empresa Baix Ebre Innova, un curs d’Operacions auxiliars de manteniment i transport intern en la indústria alimentària, subvencionat pel Fons Social Europeu i el Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat.

Aquest curs té una durada de 280 hores i inclou 40 hores de pràctiques professionals no laborals. Els participants, un cop obtingut el certificat de professionalitat, podran realitzar operacions de neteja en equips i instal·lacions d’indústries de caràcter alimentari i usar carretons i dispositius de transport intern per a la càrrega i descàrrega de mercaderies en magatzems i dipòsits.

Les principals ocupacions relacionades amb aquesta formació són les de mosso de magatzem, peó de la indústria d’alimentació, auxiliar de planta alimentària, auxiliar de manteniment en indústria alimentària

Els interessants en fer aquesta formació, que és totalment gratuïta, poden adreçar-se a les oficines de Baix Ebre Innova, al polígon Venta Nova de Camarles, trucar per telèfon al 977471735 (de 9.00 a 14.00 hores) o bé fer la inscripció a través de la web http://www.baixebre.cat.

El curs, que és presencial, s’iniciarà el 28 de gener al Viver d’Empreses Baix Ebre Innova i es preveu acabar el 27 d’abril. S’adreça prioritàriament a persones aturades majors de 16 anys, tot i que també hi poden accedir persones que estiguin en actiu. En ambdós casos, cal estar inscrit a l’Oficina de Treball del SOC (OTG) abans de l’inici de la formació.

L’objectiu d’aquest curs, que s’inclou en l’oferta formativa 2018/19 de Baix Ebre Innova, és la inserció laboral de joves i treballadors desocupats del Baix Ebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 88

Últimes notícies