HomeEsportsBalanç positiu pels patinadors de l'Aldea a la concentració a Cunit

Balanç positiu pels patinadors de l’Aldea a la concentració a Cunit

Després d’un any d’inactivitat en este tipus de concentracions, va tenir lloc la 1a Preselecció nacional de la temporada 2021. Les instal·lacions del Pavelló Municipal “Els Joncs” de Cunit van acollir més de 50 patinadors i patinadores que van poder tornar als entrenaments convocats pel Comitè Nacional dins el programa de Preseleccions 2021, amb la destacada presència d’un grup de representants del CP l’Aldea i el tècnic Manel Villarroya.
Durant la intensa concentració els patinadors dividits en 6 grups de treball van tenir classes de tècnica de salts a la pista del Pavelló de parquet, classes de Skating Skills/Performance i piruetes, proves físiques al gimnàs i diversos exercicis a la zona polivalent del pavelló. A més, els diferents grups van poder rebre assessorament per part de la jutge especialista Internacional M. José
Escurriola.
D’altra banda, les classes de tècnica van ser dirigides pels tècnics Janet Ruiz, Òscar Molins i Manel Villarroya i la part de Skating Skills / Performance per Angélica Morales. Per part del Comitè Nacional, el seu director Francisco Jansà, que va estar present durant tota la concentració, juntament amb Carmen García, coordinadora de la Preselecció, es van mostrar satisfets pel bon desenvolupament de la concentració.    

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

83 + = 91

Últimes notícies