Balfegó, empresa especialitzada en pesca, aqüicultura i comercialització de tonyina roja, sota un sistema de responsabilitat empresarial sostenible social i mediambientalment ha convocat la segona beca BalfegóWtalent per cursar el Títol Oficial de Grau Superior: Tècnica Superior de Direcció de Cuina.
Esta segona edició es desenvoluparà, en col·laboració amb l’escola de cuina Mom Culinary Institute, del xef Paco Roncero, després de l’èxit obtingut a la primera edició d’esta beca.
La beca té com a objectiu promoure i impulsar la carrera acadèmica i professional de les dones al món de la restauració i l’alta gastronomia.
Francina Adell, va assolir la primera beca i assenyala que “hi ha poques dones dins de la cuina professional i l’oportunitat que ofereix Balfegó és una manera d’incitar-les a fer-se grans dins del sector. Per això –apunta Adell–, animo a totes les aspirants a entrar al món de la restauració a sol·licitar la beca BalfegóWtalent“.