HomeEsportsBaptiste Melich dixa la competició

Baptiste Melich dixa la competició

ESPORTS // Es va ficar els patins i va començar el seu aprenentatge als 4 anys. Ara 30 després, Baptiste Melich ha decidit que és el moment d’acomiadar-se del CHP Amposta, que ha estat l’únic equip amb el qual ha jugat, en la seua llarga trajectòria esportiva.

Baptiste pensa que era el moment del comiat: “cal donar pas als més jóvens; a més, l’última temporada ja vaig tindre problemes a un genoll, i una lesió a l’esquena, i lògicament pot representar un inconvenient per a la meua ocupació laboral”. Només Pau Esquerré acumula tantes temporades amb el club, i durant este llarg període, ha viscut moments de dececpció, però moltes satisfaccions, que encara les recorda amb certa notstàlgia “al principi en l’etapa de benjamins, vam ser subcampions de Catalunya, teníem un equip amb molta projecció de futur, tampoc puc oblidar la temporada de l’ascens a Segona Catalana, l’equip tenia potencial i qualitat, però érem una autèntica pinya, formaven un grup d’amics també fora de la pista”.

Dixa la competició federada, però no pensa penjar els patins: “ja els he dit als companys que seguiré participant en les sessions d’entrenaments”. En el futur pensa seguir vinculat a l’hoquei patins i al club ampostí, per a seguir transmetent els seus coneixements i experiència “durant tres temporades, alternava les funcions de jugador amb entrenador de prebenjamins, i segurament en el futur tornaré a les banquetes per a dirigir algun  equip, l’hoquei és una de les meues passions i no tinc cap intenció de desvincular-me’n“. Baptiste Melich, tot un exemple de dedicació i fidelitat a un club, s’acomiada després d’una llarga i brillant trajectòria com a  jugador.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies