HomeEsportsBenjamí Prades primer classificat elit al GP de Sant Pere de Perafort...

Benjamí Prades primer classificat elit al GP de Sant Pere de Perafort i segon a la general de les Grans Clàssiques

ESPORTS // Continuen els èxits aquesta temporada per Benjamí Prades, que una setmana després d’aconseguir el primer títol en un campionat d’Espanya per al seu equip del Vigo Rias Baixas, ha sumat el triomf en la categoria elit en el Gran Premi de Perafort, sèptima prova de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall, amb un recorregut de 120 kms, repartits amb 11 voltes a un circuit de 10,5 kms. A la segona volta es va formar una escapada que ha marcat bona part de la cursa. A la quinta, Jeroen Van Krimpen (Antiga Casa Bellsolà-Girona) se’ls hi ha unit i finalment ha estat el ciclista holandès sub-23, qui s’ha acabat imposant en solitari a l’arribada amb 2:42’38”. A l’esprint pel segon lloc Francisco Muñoz (Team MP Group) s’ha imposat al recent campió estatal elit Benjamí Prades (Vigo Rías Baixas) que ha finalitzat tercer i primer de la seua categoria a 10 segons del líder. A 19 segons han entrat els primers components del Controlpack-Badia, Llibert Sendrós, Miquel Escolà i Arnau Solé.

Els punts obtinguts en aquesta carrera, permeten a Benjamí Prades situar-se en segon lloc de la classificació general de les Grans Clàssiques-Trofeu Casadevall amb un total de 228 punts, per darrere del líder David Gómez (Antiga Casa Bellsolà-Girona), amb 248. El primer component del Controlpack-Badia, és Llibert Sendrós en onzena posició amb 107 punts.
L’equip senienc va competir també en el Trofeu Carles Ferran de Reus, de 115 quilòmetres, segona prova puntuable per la Copa Criterium, amb triomf de Francisco Muñoz (Team MP Group), invertint un temps de 2:36’34. Arnau Solé i Llibert Sendrós del Controlpack-Badia van entrar a 25 segons del guanyador.