HomeOpinióFirmes setmanarilebre.catBenvingudes i benvinguts al nostre projecte

Benvingudes i benvinguts al nostre projecte

Molts i moltes de vosaltres que llegireu aquestes línies segurament ja sabeu que, per primer cop, tinc l’honor d’encapçalar la candidatura que el Partit dels Socialistes de Catalunya presentem a Roquetes, a les properes eleccions municipals del 28 de maig. No cal dir-ho, però per a una persona jove com jo aquest repte planteja una gran responsabilitat i, a la vegada, l’oportunitat de poder contribuir a millorar la vida dels roqueteros i roqueteres. Tenim un molt bon equip i un programa que desitjaríem que pogués comptar amb el màxim suport possible per poder-lo dur a terme.

Lluny han quedat aquells anys de recuperació de les llibertats democràtiques, quan arreu i en especial als ajuntaments tantes i tantes coses hi havia per fer: posar en marxa serveis bàsics com el subministrament d’aigua potable, el clavegueram, la recollida d’escombraries o l’asfaltatge de la majoria de carrers, així com els equipaments culturals, esportius o de qualsevol altre tipus. Afortunadament, aquells dèficits s’han anat corregint en aquests més de quaranta anys d’ajuntaments democràtics.

Ara, per a ciutats de dimensions com la nostra, ha arribat l’hora de començar una nova revolució, tal com la que van haver d’emprendre els regidors i les dos regidores d’aquell primer mandat democràtic. Ha arribat l’hora de posar com a prioritàries les polítiques socials que milloren, des de l’àmbit públic, el benestar de tots i totes sense que la capacitat econòmica sigui un factor d’exclusió.

El meu compromís, així com el de tot el nostre equip, no aspira a fer noves grans infraestructures. Volem millorar la qualitat de vida de totes i tots, i posar com a prioritat, també, les petites coses. Volem que les voreres dels nostres carrers ofereixin la dignitat que avui moltes no tenen; que aquells serveis bàsics dels quals parlàvem abans s’actualitzin i millorin; que els més de cent cinquanta quilòmetres de camins del nostre terme s’arreglin quan toca, i no solament quan s’apropen eleccions… Però, a més de tot això, pretenem tenir un sistema municipal de benestar, que no deixi enrere ningú; tal com tenen altres ajuntaments de les nostres dimensions o fins i tot més petits. Drets i oportunitats que tenen els nostres veïns i veïnes, des del naixement fins als darrers anys de vida, pensant en coses tan elementals com l’educació, l’habitatge, l’ocupació o el dret a ser cuidats dignament.

En definitiva, us vull fer arribar el nostre compromís de treballar i fer-vos protagonistes d’aquesta nova revolució municipal. I ho vull fer sense deixar ningú fora i comptant amb tots i totes, per això us demano que m’acompanyeu, ens acompanyeu.
Entre totes i tots ho farem molt millor.

Georgina Ebrí
Georgina Ebrí
candidata del PSC a l’Alcaldia de Roquetes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 63 = 72

Últimes notícies