HomePolíticaBlanca López, repetirà com a candidata a l’alcaldia de Garcia

Blanca López, repetirà com a candidata a l’alcaldia de Garcia

L’actual alcaldessa de Garcia, Blanca López, ha fet saber que tornarà a encapçalar la candidatura Units per Garcia – Acord Municipal a les eleccions municipals del mes de maig  vinent.  Després de dos mandats consecutius al capdavant de l’alcaldia, López intentarà revalidar de nou la victòria, acompanyada d’una candidatura que combinarà l’experiència en la gestió aportada pels companys i companyes que han format part del govern municipal; i la renovació, que comportaran noves incorporacions.

La voluntat de la candidata és continuar amb el projecte transformador i d’impuls al municipi que han portat a terme durant aquest mandat. Entre les actuacions més destacades hi ha el nou Edifici de Serveis municipals que inclou l’Ajuntament, el centre de la gent gran i el consultori mèdic. També s’ha fet el cobriment de l’Església vella i la millora de la zona ludicoesportiva, amb actuacions al parc infantil i skatepark, derivades dels pressupostos participatius.

A més, s’ha implantat gespa artificial al recinte de les piscines municipals, s’ha habilitat una zona d’aparcament d’autocaravanes i  un servei de rentador de vehicles i de transport agrícola amb separador de greixos.

L’aposta per la sostenibilitat ha estat un altre dels aspectes a destacar; amb la millora de la infraestructura verda de l’aiguabarreig Siurana – Ebre, el projecte de creació d’una comunitat energètica local, i en les accions de millora de la Sala del Maig. En aquest cas amb l’adaptació dels serveis, el canvi de climatització i la il·luminació led. D’altra banda, després de molts anys, s’ha pogut donar solució a una problemàtica important, com era de reparar les canonades de sortida clavegueram i aigües brutes des de la població al seu pas per la carretera C-12.

Blanca López, però, ha insistit en la necessitat de continuar situant l’atenció a les persones i el seu benestar en el centre de les polítiques de l’Ajuntament, com es va demostra amb els esforços i la resposta que es va donar durant la Covid a tots els veïns i veïnes del poble. “No hem deixat mai ningú endarrere i aquesta continuarà sent la nostra prioritat. Estar al costat de la gent”. En aquest sentit, ha volgut destacar el projecte Temps de cures per facilitar la conciliació laboral i familiar amb el servei d’acollida d’escolars abans de l’obertura del centre (8 a 9 hores) i del menjador al migdia.

Per acabar ha destacat el projecte impulsat per l’Ajuntament en l’àmbit de la Igualtat dirigit a conscienciar la ciutadania, sobretot el jovent; amb tallers escolars, la creació d’un vídeo amb persones del poble, i la pintada de grafitis i murals en espais públics.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 28 = 33

Últimes notícies