HomeSocietatBon Preu renova la certificació “Protocol Segur COVID-19” a les seves botigues...

Bon Preu renova la certificació “Protocol Segur COVID-19” a les seves botigues Bonpreu i Esclat

TERRES DE L’EBRE // Bon Preu renova molt favorablement la certificació “Protocol Segur COVID-19” per als 191 establiments Bonpreu i Esclat,  magatzems i oficines.

El “Protocol Segur COVID-19” serveix per identificar aquells espais que compleixen amb els estàndards més exigents per combatre i prevenir el coronavirus, ja que la distinció està desenvolupada per experts basant-se en les recomanacions i requisits d’autoritats i organismes nacionals i internacionals.

Assegurar la seguretat i salut a les seves botigues és un objectiu prioritari per Bon Preu, tant per als clients/es com per a les persones que hi treballen.

Entre les actuacions que determina el protocol, destaca la implementació de mesures higiènic-sanitàries, mesures tècniques de distanciament interpersonal, mesures organitzatives i sanitàries de desinfecció i control davant del coronavirus.

En aquesta ocasió, Bon Preu ha tornat a comptar amb la companyia líder en certificacions, TÜV Rheinland, qui després d’una revisió documental, entrevistes i visites als centres de treball ha valorat de forma molt positiva la correcta aplicació de les mesures renovant la certificació “Protocol Segur COVID-19” per un any.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

64 + = 74

Últimes notícies