HomeEconomiaCaixaBank destina 128 milions d'euros en finançament a particulars el 2022 a...

CaixaBank destina 128 milions d’euros en finançament a particulars el 2022 a les Terres de l’Ebre, un 37% més que l’exercici anterior

CaixaBank va destinar durant l’any passat un total de 128 milions d’euros per finançar les necessitats dels seus clients particulars. Aquesta quantitat, que suposa un creixement del 37% respecte a l’any anterior, es pot dividir en dos grans grups: finançament hipotecari, al qual es van dedicar 70 milions, i finançament al consum, amb 58 milions d’euros prestats.

L’entitat va formalitzar durant el 2022 préstecs hipotecaris per valor de més de 70 milions d’euros, 26 milions més respecte al mateix període de l’any anterior, la qual cosa suposa un creixement del 59%. En total, a les Terres de l’Ebre es varen formalitzar 694 hipoteques en clients particulars.

Destaca també l’evolució del crèdit al consum, que durant el 2022 ha crescut 8 milions d’euros a les Terres de l’Ebre (s’han formalitzat noves operacions per valor de 58 milions d’euros), el que representa un augment del 17% respecte el mateix període de l’any anterior.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Mª González, ha subratllat el “compromís de CaixaBank de mantenir-se a prop dels seus clients, confiant-hi i ajudant-los a fer realitat els seus projectes”. A més, González ha destacat “la resiliència que ha presentat l’economia ebrenca durant el 2022 davant l’impacte de la crisi energètica, així com la bona evolució del mercat laboral i turístic a les Terres de l’Ebre”.

CaixaBank, el primer banc a Espanya

CaixaBank és el grup financer líder a Espanya amb un volum d’actius de més de 590.000 milions d’euros i una posició rellevant a nivell europeu. A més, CaixaBank té una forta presència a Portugal, on controla el 100% de BPI. El grup compta amb més de 20 milions de clients, la xarxa d’oficines i caixers més gran a Espanya i Portugal, i el lideratge en banca digital, amb més d’11 milions de clients digitals.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies