HomeSocietatCaixaBank dona suport a la 35ª Festa del Vi de la Terra...

CaixaBank dona suport a la 35ª Festa del Vi de la Terra Alta

CaixaBank ha col·laborat en la 35a. edició de la Festa del Vi de Gandesa, que ha tingut lloc el 4, 5 i 6 de novembre i en la que s’han recuperat tots els actes dels anys anteriors.

Un any més l’entitat financera esdevé patrocinadora de la nova edició de la Festa del Vi. El contracte de patrocini s’ha signat pel representant de la comissió organitzadora i president de la  de Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, i la directora d’AgroBank a la direcció territorial Catalunya, Carina Termens.

Termens ha destacat que l’acord de patrocini amb la Festa del Vi de la Terra Alta “és una mostra del compromís de l’entitat amb les Terres de l’Ebre i amb les entitats i esdeveniments del territori, de les quals la Festa del Vi és un dels principals aparadors”.

Els responsables de la organització de la Fira del Vi de Gandesa manifesten que “aquesta ha estat una edició on s’ha recuperat plenament la normalitat de les edicions de la Fira abans de la Covid, i coincideix amb un any en que la qualitat de la collita és excepcional. S’espera per tant una afluència molt alta en totes les activitats previstes”.

AgroBank, compromís financer i social amb el sector agro a Espanya

AgroBank compta amb més de 500.000 clients, un de cada dos agricultors i ramaders d’aquest país, amb una proposta de valor que reflecteix el compromís amb el sector agroalimentari i el món rural des de fa molts anys.

L’aposta d’AgroBank pel sector agroalimentari s’ha vist reforçada després d’un primer semestre del 2022 en el que es van finançar gairebé 14.415 milions d’euros, un 85% més que durant el mateix període de l’exercici anterior. Això posa de manifest el suport permanent de CaixaBank a un sector essencial com és l’agroalimentari.

Tot això és possible gràcies a què compta amb la xarxa d’oficines més extensa d’Espanya, amb 1.175 oficines especialitzades d’AgroBank i 1.650 oficines en municipis d’àmbit rural, cosa que la situa com l’entitat financera amb més presència en petits municipis, reforçant el seu compromís social per a l’impuls d’aquestes localitats.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 13

Últimes notícies