HomeEconomiaCaixaBank i la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona...

CaixaBank i la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona renoven el seu acord de col·laboració

CaixaBank i la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona han signat la renovació del conveni de col·laboració, que inclou una oferta de productes i serveis financers en condicions adaptades a les necessitats específiques dels membres de l’associació, de la qual formen part més de 80 empreses.

Aquesta renovació de conveni té com a objectiu seguir impulsant i dinamitzant el sector hoteler i de la restauració de les comarques tarragonines. L’oferta de productes i serveis que inclou el conveni és en matèria de finançament d’edificis, renovació d’instal·lacions, finançament de circulant, gestió de cobraments i pagaments, tresoreria, innovació i banca online, assegurances i previsió empresarial, facilitats per als empleats i banca privada, a més de convidar a participar de l’obra social.

Al mateix temps, la Federació AEHT es compromet a difondre i comunicar als seus membres l’oferta de productes i serveis detallada al conveni, a més de fer difusió d’aquelles ofertes comercials puntuals de CaixaBank destinades al col·lectiu o al públic en general que es considerin oportunes segons les dues parts.

La signatura de l’acord ha comptat amb la presència del director comercial de Banca d’Empreses de la Direcció Territorial Catalunya, Antonio Asensio, i amb el president de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona, Francesc Pintado.

Antonio Asensio, ha destacat el compromís de l’entitat financera amb un sector estratègic com és el de l’hostaleria i el turisme posant èmfasis en ”la contribució de l’entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d’aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats”.

Per la seva banda, Francesc Pintado, president de la Federació d’Associacions d’Empresaris
d’Hostaleria de la provincia de Tarragona, ha senyalat que “expressem el nostre agraïment pel compromís continuat de CaixaBank en el suport de les diverses iniciatives, tasques i activitats portades a terme per l’AEHT, la qual es consolida com la federació més dinàmica de la província de Tarragona. Aquest dinamisme, reflectit en jornades, elaboració de guies, sessions formatives i tantes
altres iniciatives, és possible gràcies al suport generós que CaixaBank, juntament amb més de 80 altres empreses, ofereixen de manera contínua.

En un context on la col·laboració empresarial és fonamental per a la consecució d’objectius comuns, l’aliança entre CaixaBank i l’AEHT és un exemple de com el sector privat pot contribuir al desenvolupament i al benestar de la societat. La continuïtat d’aquest suport és fonamental per a la continuïtat de les iniciatives i els programes impulsats per l’AEHT, els quals beneficien directament als professionals de l’hostaleria, als seus clients i a la comunitat en general.

Sobre CaixaBank Hotels & Tourism

CaixaBank Hotels & Tourism compta amb prop de 12.000 clients del sector de l’allotjament turístic i està posicionada com un referent per a aquest segment d’empreses amb la capacitat per a detectar les necessitats del sector i donar-li suport amb el servei personalitzat que requereix, a través d’un equip de més de 30 professionals especialitzats en el mercat hoteler i de més de 2.400 assessors de CaixaBank Empreses. A través d’aquesta divisió especialitzada, CaixaBank posa a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials per a ajudar a optimitzar la rendibilitat del
seu negoci i a simplificar la seva activitat diària, tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Hotels & Tourism té convenis amb més de 40 federacions i associacions hoteleres, i organitza periòdicament trobades amb empresaris referents del sector per tota la geografia espanyola. L’entitat financera participa també en les principals fires turístiques internacionals (Fitur, WTM, ITB) i en els esdeveniments sectorials més rellevants que se celebren al nostre país (Exceltur, Fòrum Hosteltur, TIS). A més, CaixaBank és membre de l’Organització Mundial del Turisme, l’organisme de Nacions Unides encarregat de la promoció d’un turisme responsable, sostenible i accessible per a tots.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 2 =

Últimes notícies