HomeEsportsCampredó comptarà amb un nou camp de gespa artificial

Campredó comptarà amb un nou camp de gespa artificial

L’ajuntament de Campredó va fer la presentació aquest dimarts de l’obra millora al camp de futbol de la zona esportiva. Damià Grau alcalde de Campredó i Roger Ripoll regidor d’urbanisme han presentat el nou projecte.

El camp La Forja de Campredó actual les instal·lacions teníem més de 20 d’anys des de la última reforma” comentaven des del club que a més afegien que “Necessitaven d’una remodelació i renovació integral, amb aquestes obres s’adequaran les  instal·lacions més sostenibles i energèticament“, apuntaven.

Abans de l’execució de la primera fase s’han realitzat una sèrie de treballs consistents en moviments de terra, eliminació del reg actual realitzats amb la col·laboració d’empreses, entitats locals i la brigada municipal.

Aquesta obra es realitza amb 2 fases. Una primera fase on s’adapta l’actual paviment per a la futura gespa artificial amb els anivellaments, xarxa d’aigua i drenatge. Tot es compactarà amb una capa de tot u reciclat. Aquesta primera fase té un cost de 126.884,52€ ja adjudicats a l’empresa Olegario Estrada, SL.

Una segona que consisteix amb la instal·lació de la pròpia gespa artificial amb tots els acabats del terreny. Aquesta fase ja està licitada pendent d’aprovació al proper ple d’aquests dies. El cost d’aquesta 2a fase té una licitació de 128.877€. L’execució prevista per a realitzar durant els propers mesos.

El conjunt de l’obra del nou camp a La Forja té una inversió de mes de 255.000€ que s’afegeixen a la renovació realitzada en el canvi d’enllumenat amb focus led mes sostenibles energèticament i amb reducció de consum realitzada el passat exercici.

Per part de la UE Campredó valoraven “molt positivament aquesta obra, necessària per a al desenvolupament del club. Actualment el club disposa de 3 equips de futbol base, 1 equip futbol 7 femení i 1 equip futbol sala. Amb el nou camp esperem poder ampliar el ventall d’equips i la possibilitat de recuperar futbol 11 masculí que des de fa 6 anys que no hi ha” comentaven fonts directives del club.

Roger Ripoll com a membre de la directiva de la UE Campredó ha explicat que “en els propers dies l’entitat presentarà una campanya de micromecenatge per a completar les instal·lacions esportives amb el equipaments necessaris. Demano la col·laboració de la població i el teixit empresarial amb la voluntat de fer créixer una entitat petita però que treballa els valors al futbol base. També vol agrair públicament a la UE Remolins-Bítem la cessió del seu camp de futbol per a entrenaments i partits locals dels nostres equips” sentenciava el regidor del consistori campredonenc.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 70

Últimes notícies