HomeSocietatCampredó denuncia un augment incontrolat de mosques al municipi

Campredó denuncia un augment incontrolat de mosques al municipi

L’Ajuntament de Campredó ha denunciat a través de les seues xarxes socials que en els darrers anys el municipi està patint un augment incontrolat de mosques a causa de molts factors com poden ser l’augment de les temperatures, la indústria farinera, els abocaments incívics, entre altres motius.

Segons el consistori, enguany s’ha incrementat d’una manera alarmant, i consideren que això pot provocar un greu problema de salubritat pública, per això han volgut recordar que en els darrers anys ja s’havien fet gestions per comunicar i informar instàncies superiors.

Per este motiu, des de l’ajuntament han demanat requerint la presència de tècnics que avaluen la situació a fi de catalogar este cas com una plaga i donar-hi una solució global. Per això han demanat al Copate i als Serveis Territorials d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural un diagnosi i accions de control.

D’altra banda, també s’ha demanat a l’àrea de Serveis de l’Ajuntament de Tortosa un increment de la neteja i desinfecció de les illes de contenidors de la recollida selectiva.

Mentrestant la policia local està elaborant un informe per poder identificar els principals focus de propagació, i demanen a la població que evite llençar les escombraries durant les hores de forta presència de sol, és a dir, que es faça sempre a partir de les 21.30 hores.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 14 = 23

Últimes notícies