HomePolíticaCarles Luz: "El PDeCAT tenim programa, conviccions, idees, projecte i la capacitat...

Carles Luz: “El PDeCAT tenim programa, conviccions, idees, projecte i la capacitat i ganes de tirar endavant el país”

TERRESDE L’EBRE // El PDeCAT ha reunit telemàticament els associats de la demarcació  de Tarragona. Els candidats, Marc Arza i Carles Luz, han exposat les línies mestres  de la campanya i han explicat totes les visites que s’han fet al territori i com s’ha recollit  les reivindicacions de les entitats, sectors i col·lectius amb els que s’han reunit al  llarg del darrer mes. Ambdós candidats han coincidit a l’apuntar que “qui vulgui un  govern seriós, ha de votar el PDeCAT”. 

Marc Arza ha lamentat que encara hi hagi partits (Junts, Cs i PP) que encara no hagin  publicat el seu programa. “El programa de Junts cap en un post-it per una cara”, ha  ironitzat el candidat. “Actualment només hi ha un retret al PDeCAT, i és que les  enquestes no ens donen cap diputat, però això és fals”, ha destacat Arza, que ha  denunciat “la manipulació de les enquestes i la falta de cobertura mediàtica dels  mitjans nacionals durant la precampanya”. “El vot més útil és el del PDeCAT, és  el que farà que Catalunya avanci i que el Govern no segueixi estant en mans de la  CUP”, ha dit el candidat. 

El candidat ebrenc ha cridat a la participació i ha exposat que “el PDeCAT no ens  amaguem rere cap pancarta, tenim programa, conviccions, idees, projecte i la  capacitat i ganes de tirar endavant el país”. En aquest sentit Luz ha reivindicat el  paper dels alcaldes i la seua bona tasca al capdavant dels ajuntaments, i ha explicat  que “el PDeCAT comptem amb una cinquantena d’alcaldes a la demarcació,  alcaldes solvents que en els moments més difícils han donat el millor”, tot afegint  que “hem de traslladar aquest saber fer al Govern de la Generalitat per reactivar  el país i que torni a funcionar”. 

El secretari d’organització del PDeCAT, Ferran Bel, ha animat tots els associats a fer  d’altaveu en una campanya “complexa i molt diferent”. Bel ha lamentat que “el Govern  de Catalunya no ha sabut gestionar ni unes eleccions”. En aquesta línia, el secretari  d’organització ha fet una crida a la participació i a votar el PDeCAT, definint-lo com “el  partit dels que van fer gran Catalunya”. 

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 30 = 34

Últimes notícies