HomeSense categoriaCatorze restaurants en les VIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí d’Alcanar

Catorze restaurants en les VIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí d’Alcanar

Un total de catorze restaurants d’Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les VIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí que tindran lloc entre el 24 de maig i el 21 de juny, organitzades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col·lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases.

Unes jornades que tenen l’objectiu de fer valdre un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí i promocionar el municipi com a destinació turística gastronòmica. “Treballem de la mà del Col·lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetres zero i posicionar-nos com una destinació gastronòmica de referència”, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

Com ja és habitual, les propostes que recullen aquestes jornades satisfaran tots els gustos, des dels amants dels llagostins a la planxa i els arrossos de tota la vida fins aquells paladars que cerquen creacions més agosarades. 

Pel que fa al preu del menú, oscil·la entre els 23 i 40 euros. Els menús  inclouen entrants com ara llagostins a la crema, tàrtar de llagostí o mató torrat amb llagostí; mentre que el plat principal també té el crustaci com a protagonista, bé siga amb arròs o pasta. El menú de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominació d’origen (DO) Terra Alta. 

Els restaurants que participen en esta edició són: Bitácora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El Mesón del Mar, Nàutic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis d’Alcanar-Platja i La Costa, d’Alcanar.
Les jornades estan tenint cada any més repercussió, com ho demostra l’increment de restaurants que participen, en l’edició d’enguany, vuit més que en el 2018.

El juny és una de les millors èpoques per al llagostí, quan aprofita per reproduir-se. Tot i així, se’n pesca durant tot l’any. Els restauradors del municipi coneixen molt bé este producte autòcton i en són experts, el qual en esta època de l’any es pesca amb tresmall.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + 2 =

Últimes notícies