HomeSense categoriaCinc iniciatives opten al premi Projecte Jove 2019 que convoca el Consell...

Cinc iniciatives opten al premi Projecte Jove 2019 que convoca el Consell Comarcal del Baix Ebre

Un total de cinc projectes opten al premi Projecte Jove 2019, que atorga anualment el Consell Comarcal del Baix Ebre amb la finalitat de guardonar les millors iniciatives juvenils desenvolupades a la comarca. Les candidatures han estat presentades pel Club de Rem Tortosa, Creu Roja Joventut, Fundació Gresol, Grup Cooperatiu de Joves i Ester Besolí.

El jurat, integrat pel president comarcal Xavier Faura, els representants dels diferents grups polítics de la Corporació i el coordinador territorial de Joventut de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Joan Lluís Barberà, s’ha reunit avui però el seu veredicte no es coneixerà fins al 12 de desembre, en el decurs de l’acte de lliurament dels premis comarcals. El premi Projecte Jove està dotat amb 1.000 euros.

Els membres del jurat han valorat la viabilitat del projecte, el compliment dels objectius de les línies del Pla Nacional de Joventut, la incidència de l’activitat en el jovent, la singularitat i originalitat de l’activitat, així com els col·lectius de joves beneficiaris.

El Club de Rem Tortosa ha presentat un projecte que consisteix a oferir la pràctica d’aquest esport a un grup de menors tutelats, amb l’objectiu de fomentar les relacions entre menors de diferents realitats socials.

La Creu Roja Tortosa planteja promoure la vida associativa del voluntariat jove de la institució, fomentant la participació d’infants i joves en les activitats organitzades des de l’entitat. 

La Fundació Gresol ha proposat com a candidatura al premi Projecte Jove l’exposició “Tu tens la clau: exposició itinerant de prevenció de les addiccions i altres conductes de risc per a adolescents i joves a les biblioteques de les Terres de l’Ebre”. Una mostra itinerant que pretén reduir el consum d’alcohol i altres drogues entre els adolescents i joves de les Terres de l’Ebre. 

Una altra de les candidatures, impulsada pel Grup Cooperatiu de Joves, ha presentat el projecte “La tarda dels talents”, amb l’objectiu de potenciar i dinamitzar l’espai de terrassa de l’edifici jove Lo Carrilet.

Finalment, Ester Besolí ha optat al premi Projecte Jove amb l’exposició “Entre Llops”, una mostra que treballa la violència de gènere entre els adolescents amb una visita guiada que inclou una xerrada.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 71 = 80

Últimes notícies