HomeSocietatCinc joves tutelats i extutelats s’incorporen a l’Ajuntament d'Amposta

Cinc joves tutelats i extutelats s’incorporen a l’Ajuntament d’Amposta

L’Ajuntament d’Amposta ha contractat a cinc persones durant 12 mesos en el marc del programa Treball i Formació – Línia Joves tutelats i extutelats, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social de l’any 2022. Un programa que a més de la contractació també preveu accions de formació.

Els joves s’han incorporat a l’àrea d’Esports, al Mercat Municipal i a Serveis Municipals ja que tenen perfils d’auxiliar d’electricitat, peó d’obra i auxiliars de recepció – manteniment. Tots aquests joves participaran en el projecte següent: “Activitats per millorar la sostenibilitat de l’espai públic i l’atenció a la ciutadania”.

L’objectiu principal d’aquest projecte és facilitar experiències professionals a un sector de població jove, especialment vulnerable, com són els joves tutelats i extutelats per l’Administració de la Generalitat de Catalunya, per tal de facilitar les transicions posteriors al mercat de treball ordinari.

Per tal de conèixer més informació sobre el Programa Treball i Formació – Línia Joves tutelats i extutelats, podeu consultar a la pàgina web de Lo Sindicat, o trucar a l’Àrea de Desenvolupament Social i Econòmic (977 70 40 27) de l’Ajuntament d’Amposta.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

5 + = 11

Últimes notícies