HomeSocietatCiutadans de sis pobles ebrencs podran vacunar-se sense cita prèvia

Ciutadans de sis pobles ebrencs podran vacunar-se sense cita prèvia

TERRES DE L’EBRE // Segons informa el Departament de Salut, a partir d’aquest dimarts 6 de juliol s’habilitaran punts de vacunació sense cita prèvia a diversos municipis de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre. Aquesta vacunació sense cita prèvia va dirigida a la població de referència de cada EAP (Equip d’Atenció Primària), i malgrat que està oberta a totes les franges d’edat de població no vacunada i que no hagi passat la Covid-19 en els darrers 6 mesos, es vol fer una crida sobretot a la població major de 40 anys, ja que són els que tenen major risc de complicacions. Les persones que acudeixin a vacunar-se han de dur la Targeta Sanitària i el DNI.

El primer punt a posar-se en funcionament ha estat el de l’EAP Terra Alta, concretament al Casal de Joventut de Gandesa, aquest dimarts 6 de juliol a partir de les 9h del matí i fins les 14h de la tarda. S’han administrat durant aquesta jornada un total de 317 primeres dosis de la vacuna contra la Covid-19.

Els propers municipis que disposaran de punt de vacunació sense cita prèvia seran els de l’EAP d’Ulldecona-La Sénia, l’EAP Ametlla de Mar – Perelló i a l’EAP Sant Carles de la Ràpita – Alcanar. Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre, ha realçat aquesta iniciativa, destacant que “seguim avançant en l’estratègia de vacunació, procurant administrar el màxim de dosis de la vacuna per tal de tenir la població immunitzada com més aviat millor“. Lleixà ha posat en relleu que “la vacunació sense cita prèvia que es realitzarà aquesta setmana a Terres de l’Ebre va dirigida a la població de referència de cada EAP, i més concretament a la població major de 40 anys no vacunada, que continua essent la que té major risc de complicacions en cas de contagi“.

Lleixà també ha avisat que “la disponibilitat de dosis no és molt elevada, però malgrat això s’ha volgut impulsar aquesta campanya, tenint en compte que s’anirà repetint el model a mesura que es tingui més disponibilitat de vacunes. És per a això que es demana prudència a la població a l’hora d’assistir als punts de vacunació sense cita prèvia”.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 7 = 10

Últimes notícies