HomeSocietatClients ebrencs ja duen bestiar a l’escorxador de Morella durant un termini...

Clients ebrencs ja duen bestiar a l’escorxador de Morella durant un termini de proves

Després de l’incendi del 4 de febrer a l’escorxador municipal de Tortosa, el Consell d’Administració i els socis i clients de l’entitat buscaven un escorxador alternatiu, amb Morella com a millor situada, i esta setmana la cooperativa Carn Natural, que gestiona l’escorxador Carns de Morella, ja ha assumit la matança d’alguns animals que abans es portaven al de la capital del Baix Ebre, però en període de proves, segons ha aclarit el president del Consell d’Administració de la societat tortosina, Paco Vallespí, per anar comprovant si el funcionament de l’equipament morellà pot engolir tot el bestiar dels socis que ja s’han posat d’acord a utilitzar-lo com a alternativa, que són la majoria. Des del primer moment, els gestors de l’escorxador de Morella van estar disposats a assumir el treball que ja no es pot realitzar a l’escorxador de Tortosa.

El president de la cooperativa Carn Natural, Alberto Celma, explicava a Comarques Nord que “aquell escorxador era no molt més gran que este, però tenia bastant volum i haurien de vindre 5 o 6 persones almenys per a poder absorbir tota la faena que es feia allí. En principi vindrien els treballadors que tenien allí baix”. Esta setmana han començat a assumir ja alguns encàrrecs, però Vallespí, després de diverses reunions amb les empreses càrnies usuàries de Tortosa, insistix que la decisió no és definitiva.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

Últimes notícies