HomeSalutCODITA homenatja les 99 infermeres jubilades aquest 2023

CODITA homenatja les 99 infermeres jubilades aquest 2023

El Col·legi Oficial d’Infermers de Tarragona (CODITA) celebrarà la seva Diada Col·legial on homenatjarà a les 99 infermeres de la província de Tarragona que s’han jubilat durant el 2023, i alhora donarà la benvinguda a les 138 noves infermeres col·legiades.

L’acte tindrà lloc divendres 10 de maig a les 18 h a l’Hotel SB Corona de Tortosa, en el marc del Dia Internacional de les Infermeres, que se celebra cada 12 de maig.

Les infermeres jubilades rebran una litografia de l’il·lustrador tortosí Ignasi Blanch que les signarà personalment en el mateix acte.

Ignasi Blanch està enormement compromès amb la feina que fan les infermeres, un col·lectiu pel qual sent una profunda admiració. Com ell mateix diu “les infermeres són professionals molt properes que sempre estan quan les necessites”. Per això mateix, quan el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona li va proposar l’encàrrec de fer unes litografies per a les infermeres que es jubilen, l’artista va tenir clar que ho volia fer.

Durant la seva Diada, CODITA també atorgarà el Premi a la Trajectòria Professional 2024, que és un reconeixement públic a qui fa o ha fet possible el desenvolupament de la professió i de la disciplina infermera a tots els àmbits, contribuint al seu creixement, a la seva valorització i la seva projecció social.

Finalment, el Col·legi Oficial d’Infermeres de Tarragona, aprofitarà l’acte per entregar el Premi a la Fotografia CODITA que es convoca anualment i on es premia aquelles fotografies que mostrin el lideratge infermer en el seu dia a dia.

Ignasi Blanch, un artista vinculat amb la salut

Ignasi Blanch va néixer a Roquetes, està llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Durant tres anys va viure a Berlín, on es va especialitzar en tècniques d’impressió i gravat. Va ser justament quan estava a la capital alemanya que es va produir la caiguda del mur, l’any 1989, i és l’únic artista espanyol que hi va pintar un mural, que també es troba reproduït al seu poble natal.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

50 + = 54

Últimes notícies