HomePolíticaContinua a Tortosa el procés per a la dissolució de la societat...

Continua a Tortosa el procés per a la dissolució de la societat Gumtsa

L’Ajuntament de Tortosa segueix portant a terme el procés per a la dissolució de la societat Gumtsa. Creada al 2000, principalment per a desenvolupar actuacions de caire urbanístic, les reformes posteriors com ara la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’administració local (LRSAL) i la Llei de contractes van limitar les competències que poden assumir ens d’esta mena. Per això, actualment la Gumtsa només assumia la gestió de la zona blava de Tortosa.

Una vegada que el consistori va incorporar el personal de la zona blava a la plantilla i que també va finalitzar el préstec que havia generat la societat, ara segueix duent a terme les passes per a deixar-la sense efecte. Dilluns al vespre, el ple ordinari ha aprovat el canvi de forma de gestió, pas previ per a la dissolució de la Gumtsa. La previsió és que això es produïsca abans del 31 de desembre. La modificació es va aprovar amb els vots a favor de tots els grups municipals.

La sessió ordinària també va servir per donar la benvinguda al nou regidor del PSC: Àngel Piñol ha pres possessió de la seua acta com a edil. En el torn de propostes, els grups han presentat set mocions. D’estes, una es va aprovar per unanimitat: la presentada pel grup de Ciutadans per a incoar la requalificació dels terrenys per al futur nou hospital a Tortosa. També es van aprovar les dos mocions d’Esquerra, pel manteniment del polígon Baix Ebre, i per dotar els edificis municipals de plaques fotovoltaiques, i les dos de Movem, per impulsar la reactivació de locals buits i per crear un autobús escolar a peu. En canvi, van quedar rebutjades les mocions de la CUP per substituir la pista de gel nadalenca per altres alternatives més sostenibles, i la de Ciutadans, en contra de la derogació del delicte de sedició.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + = 9

Últimes notícies