HomeTerres de l'EbreConveni entre la Fundació Mercè Pla i l’Associació Trastorn de l’espectre autista

Conveni entre la Fundació Mercè Pla i l’Associació Trastorn de l’espectre autista

L’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre (ATEATE), integrada per famílies que volen donar resposta a les necessitats dels seus fills, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Mercè Pla, que vetlla per l’atenció social de les persones amb discapacitat i persones en situació de dependència, mitjançant la defensa dels seus drets.

El conveni establix un nexe d’unió entre les dues associacions, per a dur a terme activitats de suport i acompanyament a les famílies, amb fills i filles, tutelats i tutelades, diagnosticades de TEA, ateses en els serveis que gestiona la Fundació, o bé que hi siguen derivades per a rebre’n orientació. El proper pas serà crear una Comissió de treball amb membres de les dues entitats per a poder començar a treballar amb les diferents activitats que s’hi portaran a terme.

El conveni ha estat signat per Àngel Chavarri Margelí, president de l’Associació Trastorn Espectre Autista Terres de l’Ebre i per Santiago Codinachs i Riera, president de la Fundació privada Mercè Pla.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 1 =

Últimes notícies