HomeEsportsFutbolCorrectiu d'un Alcanar molt superior que es refà en el derbi amb...

Correctiu d’un Alcanar molt superior que es refà en el derbi amb el Godall (4-1)

L’Alcanar es va refer del correctiu de la setmana passada al camp del Jesús Catalònia, en el derbi davant el Godall, en un partit on els canareus van mostrar una notable millora, mentre els godallencs van estar molt lluny de la imatge que solen oferir (4-1).

El partit als primers compassos va tenir dues arribades visitants a càrrec de Miquel Callarisa que gaudia d’una rematada que sortia molt desviada per la dreta de l’àrea, i en un desplaçament des del mig del camp que sobre el punt de penal no podia controlar refusant el perill la defensa canareva. Però era un miratge. De mica en mica el domini local s’incrementava i arran d’un servei de falta penjada cap al punt de penal a Oriol se li escapava el control quan encarava tot sol la porta defensada per Xavi Matamoros que es feia amb la pilota. Minuts després, Pichó marxant per l’esquerra feia la centrada al cor de l’àrea i Guillem Cana llençant-se a terra avortava l’acció atacant abans que la pilota li arribés a Oriol i la desviava a córner. S’incrementava la pressió blau-grana i Pichó arrancant de camp propi la posava a l’espai per a Tomaco que s’escorava davant la sortida del porter i feia la centrada al segon pal on la rematada de Pichó amb el cap es perdia fora. Era l’avís previ a l’acció del primer gol després d’una bona combinació entre Oriol i Tomaco, que després de trencar el fora de joc li permetia al davanter centre presentar-se sol contra el porter dins l’àrea i després d’un rebot, enviava la pilota al fons de la xarxa (42) a les acaballes del primer temps. Quan tot semblava indicar que l’avantatge mínim local, era definitiu en un contracop ben portat per la dreta on Miquel Callarisa arribava fins a la línia de fons i feia la passada enrere, que després de dos rebots li arribava al segon pal a Aleix que aprofitava per a situar l’empat, pràcticament quan es complia el temps de descompte. Tot seguit del gol, tenien una claríssima ocasió en una centrada des de la dreta de l’atac que Pichó empalava al pal. Així s’arribava al descans.

No obstant, a la represa van seguir insistint els locals que gaudien de nombroses ocasions i en un d’aquestes Pichó marxava de fins a quatre rivals i feia una rematada a boca de canó que podia refusar Xavi, però el rebot li caia a peus de Kevin al punt de penal des d’on la col·locava al mateix escaire (61′). Quatre minuts més tard, aprofitaven una mala passada enrera del visitant Aleix per a montar la contra on Oriol s’escapolia donant la passada de la mort per a Pichó que l’allotjava al fons de la xarxa. Acte seguit Soufiane se n’aprofitava d’una indecisió defensiva i completament sol davant Reverter rematava a mitja altura amb la gran intervenció del porter canareu. A la contra un Pichó protagonista li donava la passada de la mort cap a Oriol que perdonava el quart amb una rematada massa creuada. Després de dos ocasions molt clares per ampliar la golejada, arribava el gol de la tarde a càrrec del protagonista del xoc: Pichó. Després d’una pared es presentava sol davant el porter que sobre la sortida al límit de l’àrea li col·locava una precisa vaselina que completava el resultat definitiu pràcticament al temps de descompte.

Sala de premsa:

El tècnic del CF Godall, Juanjo Agustín, reconeixia que “el partit ha estat desastrós per part nostra. Llevat dels primers deu minuts on hem generat dues arribades, el conjunt canareu ens ha superat per intensitat, per col·locació, per ganes i per actitud i quan un equip li falten tots aquests condicionants està predestinat a patir. Els de la Fanecada ens ha dominat pràcticament tot el partit i tot i alguna ocasió esporàdica no hem competit. Ens han faltat actitud i intensitat i així no es pot competir” era així de contundent Agustín.

La propera jornada:

Després de dues derrotes consecutives, el Godall mirarà de reaccionar davant el Benissanet en un partit a cara o creu que començarà a partir de les 16 hores de dissabte (tenint en compte que diumenge està el clàssic Barça-Madrid i tota la jornada menys un partit es disputen durant la tarde de dissabte aquesta setmana), amb arbitratge de l’àrbitre ebrenc Omar Ohanni. Per la seva banda el conjunt canareu buscarà sorprendre a domicili al Jesús i Maria cercant la primera victòria com a visitant aquesta temporada, a partir de les 16 hores de la tarde en el partit que inaugurarà la jornada, amb l’ebrenc Eduard Paris Encinas com a col·legiat de la confrontació.