HomePolíticaCreen una nova formació política, La Ràpita XXI, que es presentarà com...

Creen una nova formació política, La Ràpita XXI, que es presentarà com a ‘alternativa’ a les municipals del 2023

El passat dimecres, dia 9 de novembre, es va donar a conèixer públicament La Ràpita XXI, un nou partit local que es presentarà en les properes eleccions municipals, de caire independent i desvinculat de totes les sigles ja existents. La idea principal de la nova formació és donar als rapitencs i rapitenques “una alternativa real a les ja conegudes, aportant noves cares, noves formes de fer i de treballar i un punt de vista diferent i actualitzat”, segons exposen els promotors.

Actualment, el partit ja està registrat i amb tots els tràmits fets i estan treballant en la confecció de la llista. Segons han avançat els seus fundadors: “Es tracta d’una llista molt heterogènia amb gent de molts àmbits, fet que permet actuar i conèixer mancances i possibilitats en molts sectors que es contemplaran al programa electoral“.

Pel que respecta al cap o la cap de llista que encapçalarà la candidatura a les eleccions encara no ho està decidit, ja que seran els membres de la llista els que l’escolliran en assemblea.

Els impulsors del partit es mostren optimistes pel que fa al resultat que puguin obtenir en les properes eleccions municipals, tot i que destaquen que es mantenen amb els peus a terra, tenint en compte que “som un partit nou que la gent de moment no coneix”, apunten. Tot i això, estan convençuts que amb el seu programa i idees aconseguiran captar als rapitencs i rapitenques que “estan decebuts amb la política actual i que busquen cares renovades per estar al consistori”.

Els seus portaveus destaquen que: “Volem tornar a impulsar la Ràpita com a referent a les Terres de l’Ebre, ampliant els seus horitzons d’actuacions de caire Nacional i Internacional en tots els aspectes possibles (gastronòmics, turístics, econòmics, etc.)“, conclouen.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

3 + 5 =

Últimes notícies