HomeSocietatCreix un 19% el nombre de votants en la segona edició dels...

Creix un 19% el nombre de votants en la segona edició dels Pressupostos Participatius

Un total de 1.920 persones han participat en la segona edició dels Pressupostos Participatius de Tortosa, cosa que suposa un 6,8% de participació respecte del total del cens, i un increment del 19% respecte de l’any passat i que s’ha vist afavorit per la introducció del vot electrònic. “És el segon any de pressupostos participatius, però a més tenim el vot per internet- El vot en línia ha afavorit que molta gent haja votat i que no ho haguera fet d’una altra manera”, ha explicat l’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé.

 

Amb 445 vots i una inversió de 42.000 euros, l’ampliació de la pista de patinatge del parc dels Països Catalans, al barri de Sant Llàtzer, ha estat la proposta més votada este 2018.

La segona actuació que s’executarà serà la instal·lació d’una pèrgola i bancs a la plaça Francesc Macià, a Ferreries, per a guanyar zones d’ombra en este espai tan gran. L’han votat 233 persones i tindrà un cost de 59.000 euros.

La tercera actuació recuperarà el llac vell del Parc Municipal Teodor González, un projecte valorat en 36.000 euros i que ha rebut 132 vots.

 

Altres propostes preveuen instal·lar una font, banc i enllumenat a la via verda entre el pont i l’antiga carretera de València; eliminar barreres arquitectòniques al carrer Alfara i fer accessible l’escenari de l’auditori Felip Pedrell a persones amb mobilitat reduïda, o posar bancs a parades de bus on no n’hi ha. En total la partida destinada a pressupostos participatius a Tortosa és de 170.000 euros.

Pel que fa als pobles, als Reguers també triomfa el monopatí i ampliaran la pista existent, a més d’instal·lar un pas elevat de vianants al davant de l’escola. A Vinallop guanya l’asfaltat del carrer
Barranc de Roé i la instal·lació d’un niu biblioteca al parc Hilari Arasa.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 54 = 56

Últimes notícies