HomeSocietatCreu Roja Tortosa reparteix kits d'ajudes per a les famílies vulnerables

Creu Roja Tortosa reparteix kits d’ajudes per a les famílies vulnerables

A causa de la crisi derivada de la Covid-19, l’increment de les famílies usuàries perceptores d’aliments mensuals s’ha incrementat, arribant a quasi 500 unitats familiars mensuals com va ser al maig d’este any.

La Creu Roja Tortosa ha repartit més de 1100 kits d’alimentació, higiene familiar, productes de neteja de la llar i  272 targetes moneder, (100 €/targeta), per un import total de 27.200,00 euros. També, a través del centre de contacte, ha realitzat més 1640 trucades de seguiment a les persones de la ciutat de Tortosa.

“Amb aquest desplegament d’ajudes, treballem un doble objectiu: la dignificació de la pobresa que tants anys porta l’entitat de CR Tortosa treballant, com el fet de poder accedir a productes de primera necessitat que permeten una dieta equilibrada i saludable”, han manifestat des de la Creu Roja.

“La Creu Roja, segueix fidel amb el seu compromís amb les persones més vulnerables, on a causa de la crisi de la Covid-19 hem vist incrementada la demanada d’aliments i productes bàsics. Previ a la crisi sanitària, els perfils que s’atenien a la Creu Roja pertanyien al que nosaltres anomenàvem persones “vulnerables”: amb índex de pobresa crònica i pobresa intermitent” han assenyalat.

“Esta crisi, ha fet que s’hi sumés un nou perfil de persones que mai havien tingut necessitat demanar este tipus d’ajudes”, han conclòs.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

59 + = 60

Últimes notícies