HomeSense categoriaCrida a la concentració d'este diumenge a L'Aldea per un servei ferroviari...

Crida a la concentració d’este diumenge a L’Aldea per un servei ferroviari digne

Trens Dignes ha relativitzat els retards dels primers dies al nou corredor mediterrani, amb la variant amb doble via entre Vandellòs i Tarargona ja en funcionament, i busca concentrar la veu del territori en la concentració de protesta convocada per a este diumenge a les 11h a l’estació de L’Aldea, per a reclamar uns serveis ferroviaris dignes (de la renovada infraestructura i de les urgències en matèria de transport públic) per a les Terres de l’Ebre, ja que els actuals són pitjors que els regionals del 2016 o que la mitja distància d’abans del 13 de gener, quan encara paraven els Euromed a L’Aldea. 

El 3 de febrer entrarà en acció el nou servei d’alta velocitat (només un al dia) entre Tortosa i Barcelona, però tant Trens Dignes com la resta d’agents polítics i socioeconòmics que participaran a la concentració, que es preveu exitosa, volen un ventall més ampli d’opcions d’alta velocitat, així com la millora dels horaris dels regionals o millors connexions amb el nord del País Valencià.

Esta concentració és la tercera de protesta que la plataforma convoca a L’Aldea. L’anterior va ser el juny del 2016, quan es va anunciar que els retards endèmics de l’R-16 s’integrarien als horaris oficials “temporalment”. El cas, però, és que ni ara, amb doble via a tot el corredor, s’han recuperat els horaris anteriors a l’estiu del 2016.

O.M.J
O.M.J
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

67 + = 77

Últimes notícies